TUZI Creative Commons License 2007.01.05 0 0 1425
Hy.

Ismét egy kis infó a Komárnói szervizről.:-(

Decemberben amikor vittem a kötelező szervizre ,kérdeztem a kormány cserémet (régiek már tudják miről beszélek) telefonon azt mondták persze oké. Na ott kiderült hogy persze de nem fognak müködni a gombok ,mert ahoz elektronika cserére is szükség van. Jó mondtam legyen ,akkor azt a választ kaptam hogy térjünk vissza Januárban a kérdésre, felírtak minden adatot ,olyanokat mint a mostani elektronikám száma, meg mittudom én miket még.

Hívom őket párnapja ,azt mondja az emberke hogy bekéne menni hogy mégegyszer megnézzék ,meg előleget is kérnének az elektronikára. Mondom mit néznének mert mindent felírtak a multkor ,és nekem nem igazán vannak ők a szomszédban ,így inkább utalok pénzt de nem szivesen utaznék ki ha nem muszály. Erre az emberke ,hogy jó akkor hívjam másnap addig megnézi hogy mit is tudnak kezdeni.

Hívom. Azt mondja hogy nem vállalják mert nem biztosak magukba ,vigyem máshova. Na meg a gyár sem ajálja az utolagos extrák beszerelését. Kérdezem hogy hova vigyem ha ők mint márka szerviz nem válllják, talán a gyárba? Na meg miaz hogy a gyár sem ajálja, vegyek új autót, ha ilyen kormányt akarok?
Szóval azt hiszem befejeztem a márka szervizek látogatását. Van még 7 hónapom a garanciából, addig már olajcseresem esedékes ,így részemről ennyi. Maradnak a jó bevált szerelők, és kapjákbe a szervizek.

Pont azért probálkoztam a kinti szervizzel ,mert a magyar csapatról enyhén szólva nincs tul jó véleményem, de látom ott sem különb a helyzet.:-(

Azért talán nincs veszve minden mert most adódot egy lehetőség a megoldásra , de már nem merek semmit sem elkiabálni. Majd ha müködik a kormány ahogy kel akkor elmondom.