Mivel az MSZP csinálta meg az interaktív változatot, ott lehet megnézni, ha nem akarod elolvasni. Ennyi az összefüggés (szegfű ide, vagy oda, szerintem ez mellékes, az egész honlapot nem kell elolvasni).
A Rókus lehet, hogy pont kimaradt azóta, de a többi biztosan benne van, ha gondolod, idézhetem is, utánakereshetek (bár elsősorban fejlesztési területenként vannak felsorolva és nem megyénként, össze kell válogatni).
Ami megnyugtató lehet Nektek, az, hogy a dél-budai szennyvízprojekt tuti benne van. Ez jó hír, nem?
A másik fontos kérdés, ami miatt feszegetem ezt az ÚMFT-t, az az, hogy a szomszédban lesz az egyik fő prioritás fejlesztési helyszíne: Székesfehérvár környékére tervezik - gondolom, az autópályák összefutása és elérhetősége miatt - a logisztikai fejlesztés fő csapásirányát. Komplex logisztikai fejlesztésekről beszélnek és sok pénzre lehet pályázni ebben.
Mivel Érd nincs messze és egyébként is jó elhelyezkedésű e tekintetben, nem gondoltak esetleg arra, hogy ebben részt vegyenek, hogy megpróbáljanak pályázni valamire ebből?