Dorinesz Creative Commons License 2007.01.03 0 0 12

Én is szólni fogok majd, ha a kioktatásodra lesz szükségem. Úgy tűnik, mást se csinálsz, csak kiosztod a jónépet, és mindig mindenkinél mindent jobban tudsz. Ki kérte, hogy odagyere vitázni? Úgy tűnik te és Lemmus árgus szemekkel figyelitek a patkányos fórumot, mikor mibe lehetne beleszólni/belekötni. Engem abszolút nem zavar, gyertek csak. Csak aztán ne csodálkozzatok, ha kitiltanak onnan titeket a provokatív stílusotokért. Aztán meg teszitek az ártatlant, hogy ti nem is. Ha nem törölték volna a hsz-eket, megkérnélek, olvasd végig még egyszer, mert úgy tűnik, nem igazán láttad, mit műveltél. De nem baj. Én is ritkán veszem észre, ha elvetem a sulykot. Már mindenki ötször mondta, hogy hanyagoljuk a témát, te minduntalan felhoztad. Valszeg ezért is lettél kitéve onnan, mert nem bírtad elengedni a rongyot.

Senki nem ócsárolt téged. Ha meg igen, azt kiérdemelted magadnak. Az nem lehet, hogy majdnem a teljes fórumos társaság összebeszéljen a hátad mögött, és megpróbáljanak kiutálni. Nyilvánvaló, hogy mindenkinek bicskanyitogató volt a téma is, meg a hangnem is.

Én el tudom viselni, ha valakinek más a véleménye, feltéve, ha kultúráltan tálalja. De te annyira provokatív stílusban adtad elő a dolgokat, hogy egy pár embernek fennakadt a szeme. Főleg az a hsz sikerült egy kissé erősre, amit Crazynek írtál a macskájával kapcsolatban. Ha tudod, hogy szerette az állatot (márpedig ez tisztán kiderült a téma alapján), akkor minek kell ennyire bántó dolgokat írni róla? Mi ez, ha nem provokálás?

"Ami itt folyik, nem vita, és sajnos megfelelő vitapartner híján nem is lesz az soha."

Ne tartsd már magad annyira nagyra.

Előzmény: Törölt nick (7)