Tomahawk_
2007.01.03
|
|
0 0
138
|
Sőt ezt írtam hozzászólásod előtt 3 évvel is egy madárpókos topicban!:-)
válasz erre
2003.02.05 16:42:12 adatok
Valahol mindenkinek igaza van és nem a békítőbíró szerepét szeretném eljátszani.Fincének ott adok igazat,hogy valóban ő(Lissek Rezső)az egyetlen (ezidáig ugye Rosea?)saját nyelvünkön megjelenő madárpókokkal komolyabban foglalkozó két szakkönyvünk írója,amit néha szeretünk szidni de mégiscsak majd mindenki polcán ott lapul a többi szakmai könyve között!Akárcsak a szappanopera amit egyikünk sem néz mégis mindenki tudja hol tartunk a történések folyamában!:-) Roseanak, amiért TCs-poénját kicsit durvának találta,de nézzétek meg Jane Goodallt;Konrad Lorenzet,vagy Gerald Durellt!Miért tudtak hivatásuk csúcsán szerény hétköznapi embereknek megmaradni,azzal a tudattal is ,hogy munkásságukat az egész világ elismeri???Szerintem ezt kéne átvennünk a külföldi szakértőktől nem pedig nagyképű kijelentésekkel borzolni a hallgatóság idegeit!Hangsúlyozom ,mint majd minden hozzászólásom végén,hogy ez csak az én véleményem
Aztán meg a terjesztésben is részt vettem és néztelek a Big Brotherban!:-)
előzmény
2002.10.09 09:49:04 adatok
Veteran: A Leguán Díszállat Boltban megkapod,ha jól emlékszem láttam ott is.2000Ft körül van az ára.Szerintem alapmű de nem a szakmai hozzáértés miatt,hanem mert az egyetlen Magyarnyelvű szakkönyv szép képekkel jó ábrákkal.Van néhány elírás benne...azaz a szerző a saját tapasztalatait írta le nem általános tudományos dolgokat.Gondolok a fajleírásokra itt.Nézd még meg a Trionyxban és más díszállat boltban.Ha nem megy egyik sem és mégis szeretnéd nekem van egy eladó példányom belőle.Sok szerencsét! Toma
Üdv! |
Előzmény: Tomahawk_ (137)
|
|