Stoner Creative Commons License 2007.01.02 0 0 37

Attól olcsóbb, hogy más környezetben, szabályozott technológiával és sok hulladéknak tápkánt való alkalmazásával, valamint a gyorsítókkal, sokkal gyorsabban és sokkal több állati szövet állítható elő, mint a hosszan fejlődő növények esetében, melyek sokkal kényesebbek a kis változásokra, mint a fedett helyen, temperált módon tartott állatok. Igaz, hogy mindegyiknek megvan a  maga betegségegyüttese, de én is csak ezt tanultam, ennél többet nem  mondhatok erről.

Kösz, hogy tetszik a Kiáltvány. Hogy naív? Inkább reális. A világ túlontúl cinikus hozzá képest. Nem vagyok már hajlandó finomkodni, mikor az általad is jól ismert módon viselkelkednek velünk.

Amikor a kormányoknak címezem, ezzel azt is jelzem, hogy nekik mi is volna a valóságos dolguk az emberek szolgálatában. Nagyon jól tudom, hogy a legkisebb mértékben sem felelnek meg ezeknek a kívánalmaknak, a részükre megengedett jogok ellenében. Itt a bizonyítási lehetőség. Nem mindegy, hogy szóbeszéd szintjén tudjuk, mi is történik, vagy könyvek alapján, melyekben az üzleti elvek is szerepet játszhatnak, mint a megfelelő hatalmi központok saját tettei alapján.

Én készséggel változtatok dehonesztáló véleményemen abban az esetben, ha egyetlen kormány, az egyébként gazdaságilag is forradalmi módszert hajlandó lenne bevezetni.

A különböző topicokban, melyeket valószínűleg látogatsz is, leírtam őket, de azért megismétlem:

Ferencsik István: Természetes életmód kötetei; Paul C. Bragg, Patricia Bragg: A böjt csodája; Peter Jentschura-Jozef Lohnkamper: Teljes megtisztulás;  Brian R. Clement-Teresa Foy DiGeronimo: Élő ételek az egészségért.

Ezekből kb. meg lehet tudni.

Előzmény: krezidiesel (33)