Kinyitom egy kicsit a vaultot, hátha van még odabent valaki (deathclaw-k kíméljenek)... :)
Jobb később, mint soha alapon végre begyűjtöttem a Fallout 1-2-t, és nagy lendülettel elkezdtem végigtolni őket.
Az első valahogy lendületesebbnek, összeszedettebbnek érződött, a második viszont nyúlik kegyetlenül (pedig mindenféle walkthrough-k alapján is kb. csak a questek felét vagy még annyit se kaptam meg sok helyen). Ennek ellenére nagyon jó (és igencsak addiktív :) mindkettő.
Egy kérdés, hátha még emlékszik valaki:
Mindkét elég részletes walkthrough amibe belenéztem, emleget egy "Raiders" nevű helyet, aminek Vault City és Broken Hills között kellene lennie. Kínomban már centiméterenként végigmásztam a world map vonatkozó területét, de semmi ilyesmit nem találtam, még az után sem sem, hogy VC-ben a börtönparancsnok vagy ki is beszélt róla, de questnek nem adta meg (listában nem látszik), hiába mondtam neki, hogy kiderítem, honnan jöttek. Lett ugyan utána a párbeszéd lehetőségek között egy "About those Raiders..." sor, mintha élne a quest, de nem csinál semmit, csak két párbeszédzáró sort ad. Ez valami bugos quest, esetleg az 1.051-es patch (azt használom) kiveszi/elrontja, és azért nem találom, vagy valami egyéb trükkje van?
A leírások egyszerűen annyit írnak, hogy ott van a két város között, bemész, megcsinálod, leadod a questet, kész. Csakhogy nálam nincs ott semmi, és quest sincs hozzá...