Paleokrites Creative Commons License 2007.01.01 0 0 4914
Szerinted meg kell érteni őket, mármint a keresztényeket, hogy egy könyvgyűjteményből hírdetik élőnek az istent és abban hinni kel, ahogyan ők mondják a teológiai dogmák alapján és közben azt akit hirdetnek nem lelhető másképpen fel, mint tudatos elképzeltetésben?
30 évig benne voltam, azért tudok egyet és mást erről a dologokról barátom ...!

Mi az, hogy személyes átélés? Személyesen átélheted az írásban leírt isteni személyeket valós érzelmeket gerjesztve a hit által????
Én éppen azt a másik személyt keresem, akinek meg kellene jelennie neked, a keresztényeknek, főleg a Jézusról lenne szó, aki meg is ígérte majd 2000 éve.... Hol van ő?
Na persze igazad van nem is kérhetem számon, hisz nincs mit!
Nekem nem tartoznak számadással, de én sem tartom becsületesnek, ha az isteneket, Jézust és a szentszellemeket hírdetik és toborozzák, térítik az embereket. egyházaikba, sokszor egymástól csalogatva el...., hagyják akkor azokra, majd Isten, ha jónak látja, akkor megérínti őket....
Érdekes, te sem születtél egyből kereszténynek, sem hívőnek, mi indított el tégedet az úton, csak nem a sok logikus teológiai írásmagyarázat érintett meg és fogadtad el mint hihető igazságiot???
Előzmény: takarito (4910)