Dorinesz Creative Commons License 2006.12.31 0 0 5

Igen most jövök onnan.

Kedves Tick és Lemmus!

Én nem szoktam moderátorokhoz rohanni, ahogy ti teszitek. Soha nem töröltettem hsz-t, és soha nem tiltattam ki sehonnan senkit. Ha mégis megtettem volna, kérlek titeket, másoljátok ide azt a hszt! Tudom, hogy mindketten engem ócsároltatok. Tudom továbbá azt is, hogy nyomja a bögyötöket, hogy titeket kitiltottak a topikról, engem meg nem. Hát hogy mit mondjak, tök jogosan lettetek kipenderítve onnan. Kedves Lemmus! Te mindig is csak feszültséget kelteni jártál oda. Kedves Tick! Te se vagy egy könnyű eset. Egy kissé erőszakos vagy, és hajlamos vagy a határt is átlépni. Ezért fenyegetett a moderátor kitiltással a modis topikon, mert nem voltál hajlandó felfogni, hogy ne feszegesd a témát.

Továbbá szeretném közölni azt is, hogy nekem vannak patkányaim, és általában abban a témában szólok hozzá. Persze bele lehet kötni, hogy hogyan etetem, itatom a patkányaimat, de ez persze vitát generál, és abszolút azt se tudom milyen alapon köttök bele ilyesmibe, amikor ez a téma titőletek abszolút messze áll. Szal lehet, hogy ezért is nem lettem kitiltva, mert én általában a topik témájában szólok hozzá, ti pedig abszolút nem.

Ja, és BUÉK!!

(Még nektek is kedves Tick és Lemmus!)

Előzmény: Crazyworld (4)