tehtube Creative Commons License 2006.12.29 0 0 3902

Ezt már elismertem a 3984 alatt :-)

Mindazonáltal a csodált generáció szellemileg, fizikailag még 100%-os, de zeneileg nem. Amit csinálnak enyhén szólva inkább szomorú és a szép emlékeket halványítják, mert mindig várom, várjuk a csodát.

Elmennék Lerch István V73-asára, Presser Kottanélkülijére, Pataki Széttörtálmokjára, Papp Gyula Sirályokjára, Becsület-es Piramis1-re, de úgy látszik nem kapok-unk rá lehetőséget. Való igaz, Balázs Fecó hozzájuk képest lényegesen jobb, csak hagyná a szirupot, magyarán a műsora felét. Legalább tudom hogy megvan az orgija, mert mást hallottam. És a Karthágós Gidó tényleg jó a VR-760-al. Lesz ez a nagy rockest egy hónap múlva. Ott sokminden bebizonyosodik.

Persze azóta vagyok én is kritikusabb, mióta minden Hammondosok mesterei szólnak nálam éjjel-nappal ugyanúgy mint Laurensnél Kecskeméten. Javaslom Laurensnél a Victor Audióban lehetőleg minnél többet beszerezni belőlük. Az anyagok kb. fele cd-n még nem jelent meg, igazi ritkaságok, de hozzájuk lehet jutni.

Wild Bill Davis, Jackie Davis, Bill Doggett, Jimmy Smith, Earl Grant, Jimmy Foster, Jack McDuff, Jimmy McGriff, Shirley Scott, John Buzon, Richard Groove Holmes, Lonnie Smith, Booker T Jones, Don Patterson, Larry Young, Eddy Louiss, Milt Buckner, Rhoda Scott, Billy Preston, The Peddlers, Reuben Wilson, Big John Patton, Johnny Hammond Smith, és mellékesen: Joe Bucci, Don Baker, Ethel Smith, Lenny Dee, Eddie Layton, Lou Bennett, Baby Face Willette, James Brown, Walter Wanderley, Dave Baby Cortez, Freddie Roach, Ronnie Foster. Earland, Trudy Pitts, Sir Julian, McLaine.

Aztán később Grahame Bond, Brian Auger, John Morgan, Dave Stewart, Emerson, Lord, Van Der Linden, Hardin, Winwood, Crane, JJ Kravetz, J Fritz, és Marián Varga!

Most meg Tony Monaco!!!, Sam Paglia, DeFrancesco, Yahel, Golding, Medeski, Heid, Dennerlein, J Taylor, Ron Levy, Bruce Katz, Zamagni, Scortia, Soulive, Big Organ Trio

Bocs' a hosszú listáért, de messze nem teljes, sokakat talán véletlenül, talán direkt hagytam ki.

Zsolt, ha jössz, vár egy Korál - Láng MH cd is. Meg van egy 1980 januári saját felvételű Karthágó - Metró Klub is.

Előzmény: kozakz (3897)