levil
2006.12.28
|
|
0 0
1700
|
JPJ infor koszi. Ez mindig erdekelt. Basszus mandolin bogore van hangolva, de ha neki ez igy jobb? A szakirodalom szerint egy ekkora menzuran mar tul nagy kezugrasokkal jar egy kvintre hangolt hangszer. Nem praktikus. A fekvo hangszer ugyancsak mandolin, A mandolin. Csello, bracsa, hegedu, hegedu felallast imital. A hangszeresz urgevel olvastam interjut, s azt irta, ugy rakta ossze a hangszereket hogy tokeletesen kiegeszitseg egymast. Mindegyiknek a hangja arra van hangolva ami a kvintettben feladata lesz. Meg panaszkodott hogy arra semmi esely nincs hogy egy kvintett megveszi az egesz szettet. Ezek is egyesevel mentek el igy teljesen karba veszett az osszehangolasi munka. Mondtas is hogy nem csinal ilyet tobbe. 1-2t csinalt ha jol emlekszem, de errol a "tuxedo" szettrol hallni sokat. Az urgenek biztos jo marketing volt mert 2 interjubol 2ben kerdeztek errol a hangszer csoportrol. Lawrence Smart egyebkent a hangszeresz. Azert figyeltem fel ra mert a Thile mandolajat o csinalta. (Valahol az o mandolaja felelos azert hogy en is vettem egy mandolat.) |
Előzmény: TheRover (1699)
|
|