Dzsolo Creative Commons License 2006.12.28 0 0 414
Na végig olvastam az egész forumot :) Hát nem tudom kétejeim támadtak egy biztos a jan1 megvárom hogy mi lesz mert ha ugyjárok ezzel is mint a sulival hogy beiratkozok fizetek egy jelentéktelen tandijat és jár minden kedvezmény(erre mire rászánom magam és belevágok)2007 márc.-tól eltörli a kormány a diákkedvezményeket. Na most ha vennék egy ilyet jan 1 előtt lehet elsejétől meg rendszám műszaki zöldkáűrtya meg minden kellene rájuk. Kicsit az autok állapota szomoritott el amit irtatok milyeneket árultak na meg a tisztázatlan jogszabály ami kb a forum 50%-át öleli fel tehát elég durva a helyzet.
Számomra az lenne a lényeg ha veszek ilyen járgányt x összegért akkor 4évig legalább ne változtassanak a jogszabályokon mert ha rendszám kerül rá stb egy csomo uj költség akkor kinek fogom évekmulva eladni a járgányt Sajna nem sok Bp hozzászólást olvastam, szerintem egyetsem :)
Még egy kérdés láttam 400 500 és 550 jelzésű Aixemeket. cm3 ugynannyi ez csak simán tipusjelzés? Képről találtam egy korrekt kinézetű 2003-as zöldet a használautón az nem néz ki rosszul de az JDM ha jolveszem ki az irásokból akkor a twingo szerű 400-as a legjobb vétel (elméletileg) Ja és ne járjak két személlyel.....
Azért a kedvem nem vette el a sok leirás.... Csak csábitó hogy nincs átirási költség egy olcsó a bizti és nem kajál sokat :) Dizel párti vagyok volt már jó pár. :)
Ha már itt tartunk én jártam anno un. biodolgokkal esetleg ezek az ipari motorok elmennének vele?? MErt ha igen akkor nem érdekel semmilyen jogszabály meg ilyenek rohanok venni :)
Előzmény: ghost69 (411)