Hali!
Órákat tudnék mesélni...
Olyan, hogy biztonságos környék, Szingapúrban nincs. Mindenhol biztonságban vagy, éjjel, nappal. Ez egy ilyen ország... Tudom, hihetetlen, de igaz. Bevásárlóparadicsom, főleg műszaki cikkek tekintetében, szóval Thaiföldön ne vegyél semmit, itt pedig menjél el az Orchard road-ra, kezdjed a nézelődést a Lucky Plaza-nál... Ha meguntad a vásárlást és az ámuldozást, irány a Sentosa Island, a helyi "Margitsziget" csodás strandokkal, delfinshow-al, meg amit még akarsz... Éjjel nem szabad kihagyni a Night Safary-t, ilyen Európában ha jól tudom nincs. Menj mindenhová taxival, mert nagyon olcsó, kényelmes. Hajókázzál a Singapore Riwer-en, utána kajáljál egyet a partján lévő éttermek valamelyikében... Be nem csapnak sehol, fizethetsz bárhol bankártyával, USA dollárral, S.dollárral. Pénzt mindenhol váltanak, szinte minden sarkon - az árfolyamok gyakorlatilag megegyeznek. Vigyázz a tisztaságra, a szemetelést keményen büntetik (nagyon helyesen). Érdemes még megnézni az orchideák kertjét, az is nagy élmény.
De minden szállodában találsz prospektusokat, a bőség zavara vár majd rád...
Én mindig ebben a szállodában szoktam aludni:
http://www.planetholiday.com/hotels/asia/singapore/singapore/peninsula_excelsior_hotel.html
Üdv
Brikó