Hajnesz3 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 15
Komolyan mondtam, hogy tiszteletre méltó, hogy így kiállsz a nézeteid mellett. Ez az a terület, ahol nehéz "normális embernek" maradni a külvilág számára. Nekem is van rokonom aki csak vegetariánus és mégis ő a csodabogár a családban. Én messze vagyok ezektől az elvektől, de tiszteletben tartom másét így a tiédet is. A gyerekeket már rizikósabb kirántani az általános társadalmi életből, mert lehet, hogy fizikailag egészségesebbek, ellenállóbbak lesznek a társaiknál, de lelkileg ki vannak téve a piszkálásnak, kirekesztésnek és mit ér az egészséges test, egészséges lélek nélkül. Márpedig az ember társas lény. Szüksége van a társaságra és ez nem csak a családra terjed ki. Persze az ember próbálkozik a keretek között a kevésbé rosszat választani, mi is olyan tisztálkodó-, mosó szereket használunk ami a környezetben lebomlanak, ha még nem vagyunk nagyon betegek először a homeopátás készítményekkel próbálkozunk, de nézd csak meg a homeopátiás topikon mennyi negatív kritikát kaptam, ahelyett, hogy megértő, esetleg segítő hozzászólásokat kapjak.
Előzmény: Stoner (14)