Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 191699

Persze, és ez a 16 misi ily módon könnyen meg is térült. A tv2 kihozott egy iszákos lányt győztesnek, akire kurva könnyű volt rászállni. A szerencsétlen lánynak - aki talán szellemi fogyatékos is - annyi iqja van, mint egy döglött lepkének, így könnyű volt kicsinálni.

A retek hasonló, de más módszert csinált. Az ezüstérmesekből csinált bohócokat, a győztesek meg vmi szürkeegerek voltak, akik csak a töredékét kapták meg, mint amennyit ígértek nekik. Vagyis kurva könnyű volt őket átbaszni.

Anno 4 éve amikor beindult ez a valóságsó láz ebben az országban, akkor min. a félország nézte a bb-t, vagy a vv-t, melyeknek a színvonala napról-napra esett. Akkor még azért nézték ennyien, mert a vmi új dolgot vártak az emberek. De mint kiderült, ez az egész csak arra volt jó, hogy a kereskedelmi tv-k meggazdagodjanak. A 2. rész már csak erőltetett utánzat volt. A szereplők tudták, hogy mi vár rájuk, így semmi értelme nem volt.

Most már belátták a kereskedelmi csatornák, hogy egy esetleges új bb vagy vv garancia lenne a veszteségre (mivel már kutyát se érdekelné egy újabb rész), ezért most a "ki mit tud" egyes kategóriáiból csinálnak valóságsókat (megasztár, megatánc). Annyiban hasznosabbak, hogy az ottani szereplők nem döglenek, basznak meg finganak, mint a bb-sek, meg a vv-sek, hanem szószerint keményen megdolgoznak a sikerért. Ezért a szememben a legbénább énekes, illetve táncos is emberileg nagyságrendekkel többet ér, mint bármelyik bb-s, vagy vv-s stb. BÁR, most már ezekre sincs igény. A megasztár első két részét én is néztem (kiv voltam, hogy kik lehetnek a jövő zenészei, de mint kiderült, ezek mind komolytalanok), a 3. már nem igazán érdekelt. A megatánc meg abszolút nem érdekelt. Sőt nem is tudom, hogy abban mit lehetett élvezni.

Viszont a csatornák a pénzt tudták enni. De sajna annyi hülye ember van még az országban, hogy még mindig pazarolják a pénzt ilyen hülyeségekre. Ha meg megszorítás van, akkor persze már megint a mocskos kommunisták.

Na ennyi.

Előzmény: Macroglossa (191695)