Szerintem a kiváltási tervről ők még nem is tudnak.
A meghívó a Magyar Közlekedési klub és a Levegő Munkacsoport.
A 120 perc alatt elhangzik egy köszöntő, egy Lukács András kamionról vasútra című előadás, Bödecs Barna 11-es vonali ismertetője, összefoglaló, stb.
hazautazás.
Egy végtelenül szimpatikus naív társaság jön össze mindíg pár helyi polgármesterrel.
L.A. úr elmondja a kamionellenes dolgozatát, Barna pedig a 11-es vonalit.
Mindkettőt 4-4-szer hallottam az elmúlt fél évben.
Nem rosszak.
Hozzászólásokra, javaslatokra 0 perc van biztosítva, de benne van a programban.
A kiscsoportos vita = 15 perc.
Összejön pár olyan ember aki amúgy is egyetért pár dologban, ismeri a többi gondolatait, írásait, hisz havonta hallja.
Elkezdenek ostorzni valakit vagy valamilyen jelenséget.
ami mindíg közös a dolgokban, sohasem hívják oda azt akit ostoroznak vagy azokat akik olyan tevékenységet végeznek, ami nekik nem tetszik.
Most a recski kőszállítás lesz a fő téma de nincs a felszólalók között egyetlen kőszállító, egyetlen kőkereskedő egyetlen beruházó se.
Az egésznek van valamilyen spirituális bája (én ezért szeretem) mint egy szekta akik kiátkoznak valakit, de nem szívesen látják a kiátkozandót mert még a látványától is borzong, fél.
Gyere el, nézd meg.
A szervezés mindíg nagyon amatör.
Az időszámvetés elég idegen dolog számukra.
Mindíg késnek, mindíg sürgetik az előadót.
Évente szereznek több alapitványon át pénzt, rendeznek 4-6 ilyen konferenciát ugyanazon előadók ugyanazon előadásaival, saját tagságnak.
A meghívott helyiek általában felkészületlenek, üdítő kivétel mindíg van 2-3 de a többség annyit ért meg, hogy valami ellen tiltakozni jöttünk össze.
Vagy a gázár miatt, vagy a kormány miatt, vagy boradó miatt vagy vmilyen vasút miatt.
Mindíg van helyi újság újságíró aki csinál az előadókkal riportot.
Tiltakozunk, nem engedjük, nem, nem, soha...........
Jó.
Gyere le.
A szervezők kedvesek, udvariasak, a közönség pedig édes.