Nem vagyok samsung hívő, nem azért mondom, de a tízből tíz, vagy kilenc annak is tudható be, hogy szigorú minőségi-garanciális előírások vannak.
Pl. a samsung az egyik a kevesek közül, amelyik TFT monitoroknál 0% hibalehetőséget ír elő, magyarul ha veszel egy ilyen monitort és egyetlen pixel is hibás benne, már viheted is vissza, kötelesek cserélni! Más gyártóknál ez nem így van, megadnak egy hibaszázalékot, amin belül a garancia-csere nem érvényesíthető. A vinyókkal sincs rossz tapasztalatom, mennek mint a seagate, vagy quantum, LG.
Általában mindenre igaz, hogy nem márkát kell választani először, hanem a vásárolni kívánt termék környezetében vizsgálódni kicsit. Jó példa erre a whirpool. Mikrót szikte kizárólag ezt érdemes venni, nagyon tuti szerkentyűk, de pl. hűtőt csak az vegyen, aki után dobják tizedáron. Minden 10 hűtőből 8 valóban 3 napon belüli cserés volt. Sonyból lehet TV-t, kamerát, esetleg hifit, de annak ellenére, hogy stúdióberendezésből vezető márka, videót nem ajánlatos, abból Panasonic az elnyűhetetlen!!! Hi-fi-ből Technics elég jó, de hangfalat még anno videotont is érdemesebb volt venni, sokkal szebben szólt. És ha már a sony-nál jártunk (pedig nagyon jók a kameráik)..fényképezőgépet inkább nikon-t, vagy canon-t..:-))
Szóval maradjunk annál, hogy a lacsi majd bizonyít, legalábbis remélem! Ha legalább 10 évig hű társam lesz, akkor már megérte!!! És akkor még nem is beszéltünk a KIA Ceed-ről, ami nagyon slágergyanús kis autó! Ha lehetőségem lett volna várni, talán olyat választottam volna a lacsi helyett! De még egyáltalán nem biztos, hogy majd nem csábulok el abba az irányba pár éven belül...:-))
A lacsiból Merci vagy toyota, mazda sosem lesz, de ha azt veszem, hogy ennyi pénzért ilyen felszereltségben még egy nunukit sem kaptam volna és a daewoo-k már bizonyítottak nemcsak autóiparban, hanem a szerszámgépek, hajógyártás, stb. területén is!
Üdv!