Törölt nick Creative Commons License 2006.12.19 0 0 17684

Igen, ezen már én is fillóztam.
Például azt sem értettem, hogy Kecelre minek kell legalább 4 (de lehet, hogy több) jegykiadó, aki egyúttal fel és letekeri a sorompót? Maximum 2 emberrel meg lehetne oldani. Ráadásul nemrég még olyan hírek voltak, hogy a katonai jelentősége miatt ez a vonal megússza, de mégsem így lett.
Azt viszont borítékolni merem (tudva, hogy országunkban mennyi az élelmes ember), hogy ami mozdítható lesz, azt erről a 14 vonalról el fogják lopni az ügyeskedők, talán síneket is. Majd ez biztos olcsóbb megoldás lesz...

Több helyen (főleg fórumokon) is lehetett már olvasni, de itt is felteszem, vajon mi a francnak van a MÁV-nak ~500 jogászra szüksége? Jelentős részben a MÁV nagy vízfeje termeli a mínuszt, ahová a hatalmon lévő aktuális banda vélhetően mindig is benyomta a versenyszférában helyüket megállni képtelen haverjait.
Elég megnézni, hogy milyen hivatali bunkókból áll (tisztelet a kivételnek) minden szinte minden állami szerv, akik a fülük botját sem mozdítják arra, ha tenniük kellene a dolgukat. Inkább flegmán lerázzák az ügyét elintézni próbáló embert.

Előzmény: sinérintő (17674)