BeZe1974 Creative Commons License 2006.12.18 0 0 4891

Sziasztok.

Anno nekem meg az elozo automon (Matiz) ugyszinten leesett 1 honapon belul 3 fem alkatresz a pedalok folul. Kiderult ures biztositekrato lemezek. Neztem is nagyokat.

Amugy szerviztapasztalathoz hozzaszolva. Tavaly voltam sopronban es a varoshatarnal van egy Chevi markaszerviz. Epp ki volt egve a lampam ezert voltm idom beugrottam mondom csereljek mar ki ne en legyek tokig koszos. A srac kijott en adtam neki egy potegot es utanna az 500 forintot sem fogadta el amit adni akartam. azt mondta a vendeguk voltam egy cserere jojjek maskor is. :) Szimpatikus volt a hozzaallas, bar a sracnak rutinbol ment mert kb 2 perc alatt megcsinalta.

Vettem teligumit is a Lacsira Kleber markajut. Erdekes hogy ezzel a gumival pedig teli sokkal puhabb a kocsi futasa mint a gyari Hankkokal vagy hogy a nyavajaban irjak :)

Ez miert van amugy? A teli gumi mindig hangosabb volt eddig. A gumiszervizben valami hullamoztatasrol beszeltek ami a gyari nyari gumi oldalan van kikepezve. Valami rezonanciacsokkento elem ami lehet hangos. Furan neztem ki a fejembol :)

9000 km-nel tartok es be kell vallanom en nagyon megszerettem ezt az autot. Mondjon barki barmit ez egy jo kis auto.