Nem hagyom.
Képtelen vagyok megérteni, miért kell ebek harmincadjára juttatni 3300km vasútvonalat, csak azért, mert a JELENLEGI közgazdasági feltételek mellett nem éri meg üzemeltetni őket?
A negyedik egyeztetésen (dece,ber 6.) is felvetete egy polgármester, hogy igaz, hogy nincs se utas, se árú, de ha nem jár a vonat ellopják a sineket, tehát járjon ott vonat.
Szerintem ez járható út. Át kell adni a rendőrségnek pár vonalat meg Bz szerelvényt és ők le fel járnak rajta.
Ez nem vicc!
Lehet vagyonőrző vonatokat járatni, ehhez a technikai és személyi feltételek adottak.
De ezt nem MÁV logo alatt kell megcsinálni.
Ez így lesz 1-2-5-10 stb év múlva is?
Van arra valamilyen becslés, hogy a balkáni csatlakozás miatt mennyivel nő meg a tranzit 2007.-ben? Az M5 bevezetőn a buszok manapság is nem egyszer 20-30 percet állnak a dugóban. Milyen lesz a közutak terhelése 2007.-ben a DK-ÉNy irányban?
Van.
Ezért nem tetszik nekem, (amikor itt jártál el is mondtam neked), hogy Magyarország elsumákolta/elsumákolja a 150-es , amúgy EU korridor fejlesztését.
a 150-es kétvágányúsítása és min. 120-140 km%h felújítása fontosabb minden 160 km/h-s fejlesztésénél.
Komoly tranzitforgalomra számítunk.
Mivel a fontos fejlesztések elmaradnak, vagy nincsenek tervbe véve se, ezért a hálózatra már előre láthatóan rázuduló teherforgalmat, csak a személyforgalom csökkentésével tudjuk majd átvezetni.
a dolog annyiban OFF, hogy a mellékvonalaknak ebben iciri szerepük lehet.