cápaFeri Creative Commons License 2006.12.17 0 0 4889

He-he...annak idején majdnem a Sánticsnál vettem meg a lacsit, mert ők adták az egyik legjobb árat a környéken.

De... Amikor azt mondtam neki, hogy kellene pár extra a kocsira, úgysmint a hátsó spoiler, no akkor ment al a kedvem. Mégpedig a választól. Azt mondták, hogy nem igazán javasolják azt a spoilert, mert idővel az úgyis lerázkódik a sok ajtócsukogatástól, meg etc, etc.....

Hmmm...Igazából azt vettem ki a magyarázkódásból, hogy nem fűllik a foguk hozzá. Ergo nem értenek hozzá, ilyet még nem csináltak. Pedig tökéletesen fel lehet rakni egy spoilert, főleg ha gyári. Így aztán hiába volt kedvező az ajánlat, inkább maradtam a másik kereskedő kissé drágább (pár tízezer ft) ajánlatánál, de a légterelő gyönyörű fényezéssel, szakszerűen rögzítve (ragasztva és csavarozva a gyári tartozékaival) ott virít az átvételtől számítva a lacsin.

Ami az égőcserét illeti: mi anno az égő árát szoktuk kifizettetni a tulajjal, egy 30000-es szervízbe bele kell férnie a csere munkadíjának. (Amíg a beletöltött olaj lecsorog rendesen, vagy a frissbetöltött olaj miatt megforgatott motornál az olajszűrő megtellése után szivárgás-utánellenőrzésénél (szűrő, leeresztőcsavar) jut erre két perc).

Régen meg azt szokták mondani, hogy "aki nem ért hozzá, ne babrálja!".:-)) Lehet, hogy egy szakszervízben is ide jutunk?.:-)))))

Előzmény: fodorlaci (4888)