GabrielNYC Creative Commons License 2006.12.17 0 0 2105

Pláne nem, hogy a rendszeres topiklátogatókhoz képest jóval szerényebb zenei műveltséggel, tudásanyaggal rendelkezel

Errol vitatkozhatnank! Habar valoszinuleg nincs ertelme, mert nem akarok olyat lehuzni, aki valoban gyengebb ebben!

hogy ne írjál az újonnan nyitott 'az év legjobb igényes lemezei' témába, csakazért is megtetted, megintcsak olyan hozzászólásokkal, amik buták, nem oda illők és betegesek.

A listak?? Annyi amit en irtam! Akkor tied is, mert listat kozolsz! Wake up man!!

Gondolom neked nem tűnt fel - és erről nem is tehetsz, hiszen szüleid választottak lakóhelyet - de az akcentussal írt, felsőbbrendűséget éreztető mondataid csak gúnyolódást tudtak kiváltani belőlünk.

Manhattanban szulettem. Orulj, hogy a rohadt anyanyelvedet beszelek hozzad! Nem kis munka volt, hidd el!

Zenei hozzá nem értésed, ami lehet, hogy New Yorkban még megfelelő, és bizonyára Magyarország átlagos színvonalához képest is elmegy, ebben a topikban csak nevettség tárgyává tettek téged

Elkepzelesed nincs New York zenei eleterol, mint a vilag egyik legfontosabb zenei kozpontjarol. Ezert inkabb befoghatnad szadat errol! Meglepodnel az itt viragzo zenei vilagrol, ha itt talalnad magad!

Magyarok messze vagytok ettol. Tudom, mert volt szerencsem latni mindezt!

Remélem New Yorkban már szép fehér minden és sikeresen letetted a pszichológia vizsgádat.

Nem feher es sikeresen megtettem, mert ez termeszetes.

Előzmény: jfeeney (2104)