Hú, ilyet tőlem ne kérdezz, mert akkor azt mondom: mindegyiket vedd meg;)
Attól függ mi az, amit szerettek. A baconba tekert hal nagyszerű vendégváró, ráadásul nagyon gyorsan kész van és olcsó is: bármilyen halat (lehet sima tengeri is!) kockára, tetszűleges fűszerekkel meghint, körbe rá a bacont, fogpiszkálóval átszúr, sütőbe addi, míg a bacon meg nem pirul. Isteni.
Pisztáng? El foglak keseríteni: az édesvizit és a tengerit is imádom;) Egészben, filézve, töltve, bárhogy.
Javaslatom: olyan halat vegyél, ami igénytelenebb, azaz nem igényel nagyobb faksznit, ügyességet az elkészítése, alapban is jó, karakteres íze van, így Neked sem kell izgulnod és az eredmény is jó (finom) lesz. Ilyen pl. a lazac, nagyobb darab vörös tonhal, kecsege (tok, vagy bármilyen előgerinchúros őshal). Ha kicsit is van érzéked a filézéshez (és miért nem lenne, hiszen nem egy nagy etvasz), akkor viszont bármilyen halat nyugodt szívvel ajánlhatok (makréla, pisztráng).
Nyugodtan kérdezz, szívesen segítek.
Üdv: dy