Kymry Creative Commons License 2006.12.14 0 0 12211

TEkintve, hogy az is felmerült, hogy eltilthatják az egész szezontól, az én álláspontom még nem is durva. És nem azt mondtam, hogy ezt fogják tenni vele, hanem hogy ezt érdemelné. Két külön dolog.

Egyébként akkor itt az ideje a szabályok módosításának úgy, hogy:

"indokolt esetben" feladhatja a játékos a meccset, ami lehet sérülés vagy hogy reménytelennek érzi (mondjuk ha vki egy best of 11 meccsen már 5:0-os hátrányban van). De azért ha csak így kénye-kedve szerint feladhatja bárki a meccset, az nemcsak a sportnak tesz rosszat, hanem szép lehetőséget nyújt a bundázáshoz is. Hát nem egyszerű? A játékos a nyeremény egy részéért feladja a meccset, ergó elveszíti, és ez szíve joga. Szóval ne csináljunk inkább ebből rendszert. Ideje felébredni. A snookert már nem csak úriemberek játsszák (lásd még Quinten Hann), úgyhogy a szabályokat is úgy kell írni, hogy azok is megértsék, akiknek nem volt gyerekszobájuk.

Én megértem Ronnie-t is, nem erről van szó. De lehetett volna benne annyi tartás, hogy a sessiont végigjátssza. Mint ember, továbbra is csak annyi bajom van vele, hogy nem tud viselkedni. Mint sportoló viszont ha nem is írott, de egy íratlan szabályt megszegett.

És előfordulhat, hogy tényleg valami kemény büntetést kap, mert még soha nem fordult elő ilyesmi, és nem hiszem, hogy bárki azt szeretné, hogy még egyszer előforduljon.

Előzmény: ks196 (12208)