Szerintem is túl durva lenne az egész szezonból kitiltás. De azért az orrára koppinthatnának. Valami jó kis büntit, amitől kétszer is meggondolná: mondjuk vegyék el az eddigi pontjait, vagy dobják vissza a ranglistán, vagy játszassanak vele selejtezőt (még ez az utóbbi érné el a legnagyobb hatást). A lényeg az, hogy ébresszék rá, hogy így nem viselkedhet, ezt nem engedheti meg magának.
Egyébként persze, bárkivel előfordulhat, hogy rossz napja van, de azért 4:1-nél feladni egy 9 győzelemig játszott meccset... háááááát... nem is illik, meg nem is szabad. Legalább a délutáni sessiont játszotta volna végig, és azt mondja utána, hogy ő este nem jön vissza, mert elég volt. Meg azt is meg lehet érteni, hogy mondjuk 7:1 vagy 6:2-nél azt mondja, hogy nem, köszönöm, mert úgy érzem, nincs értelme. De 4:1-re??????
Szegény Stephen, milyen fejet vágot! Nem akarta elhinni... <3
Meg nagyon fair módon nyilatkozott róla, és a youtube videó azért a John Parrot rajongóknak is ajánlott:)
Én igazából úgy érzem, hogy így megnyerni egy meccset azért kutya rossz érzés. Senki nem szereti, ha "megajándékozzák" egy győzelemmel, amiért harcolni akart.
Ronnie is korrektül nyilatkozott, de változatlanul nem értem, hogy miért kellett ezt csinálni. Illetve azt értem, de miért ekkor?
Szerintem abszolút nem sportszerű, és nem is szép dolog, a nézőkkel szemben meg főleg nem. Ha meg figyelembe vesszük azt, hogy az ott ülök kb. 90%-a kimondottan az ő kedvéért ment oda, akkor meg még úgyse.
Azért ne fogadjuk el, hogy csodabogár, és könyveljük el úgy, hogy azért csinálta, mert ő Ronnie. Még egy őrült zseninek sem szabad elnézni mindent. És főként nem szabad megúsznia, mert akkor mostantól majd úgy lesz, hogy akinek nem esik jól játszani az csak feláll és kimegy, mint az óvodában? Azt azért nem kellene.
(Egyébként nekem jókor jött ez most, mert szakdolgozatot írok, és nem bírtam volna megállni, hogy kihagyjam ezt a meccset. De akkor is sajnálom, hogy nem láthattam Hendry-t játszani - mert én miatta néztem volna.)