cápaFeri
2006.12.14
|
|
0 0
4885
|
Jajj!..:-))
A dacia után jött a corsa-b, aztán a BX. Még a BX-ből (pedig nagyon véres volt a torka szegénynek) is visszafejlődés lett volna a logan! Én meg végre egy jó kocsit szerettem volna, nem egy sok szabadidővel rendelkező barkácsolgató apukának való dacia-származékot megen!..:-)) Bár ismeretlenül nem tisztességes leszólni a renault-hibridet, de aki már megégette magát francia autóval és nem feledtette a kényelem a sok elektronyos bakit és "se kép se hang" indulni akarást, annak nem fekszik a logan. Mindamellett kívánom a loganosoknak, hogy legyen sok örömük a gépükben, és kellő távolságból nézegessük egymás vasát, de én inkább fizetem évekig a részleteket erre a gépre! Azért döntöttem a lacsi mellett, mert nekem szegény embernek nincs pénzem megfizetni a márkát (VW, Mazda, Toyota, stb.), viszont egy jópár évig megbízható járgányra volt szükségem. No persze meg nagyon megtetszett kívül-belül! :-)) Olyan apróságnak tűnő imádnivaló részek vannak benne, amit kb. 5 millás alatt egy autóban sem leltem meg együtt! |
Előzmény: Kóma mester (4883)
|
|