De azér tápkieg és tápkieg között is nagy különbség van. mert nem lehet egy lapon emlegetni a proteineket a prohormonokkal. (márha az extremefitre gondolsz) metr a prohormonok szart se érnek, akkor már inkább kokszoljon az illető.
Scitecről: a proteinek között is van egy kategória, (kombinált tejsavó:) amit érdemes venni (szerintem), és itt 13500ért már aminogen-tartanmú fehérjét kapsz (ON, Whey gold), ami alig drágább az anabolic wheynél. de a többi gyártó cuccai se drágábbak, vagy rosszabbak szerintem. (pl az ultimate prostar 10500ért) szóval ha körülnéz valaki a piacon, lehet a scitecnél jobb vételt találni.
az edzés elötti csodaszerekről (BSN NOexplode, SAN V12) meg az a véleményem, hogy működhet a téma, bár még nem próbáltam. de a trendet itt is csak lemásolta a Scitec (Attack, NOburst), és a termékei is csak azért olcsóbbak, mert kisebb kiszerelésekben kapod meg.
Nem azt mondom, hogy rosszak a Sciteces tápkiegek, mer ez nyilván nem lenne igaz. De jelenlegi helyzetét a magyar piacon nem a termékeinek a minőrégével kell magyarázni, hanem a kiválló marketingel. amit te fizetsz meg. ez persze nem gáz, igy vannak ezzel az amcsi tápkiegek is. csak ők Ronnie Colemannal reklámoznak. Képzelheted, neki mennyibe van a felkészülés...
amúgy a tengerentúlon a scitecnek csak a protein deelightja van, és az is sokkal olcsóbb mint idehaza.