athos777 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1347
Közhely, de az igazság valahol félúton van.

Én személyszerint sokmindenben egyetértek vele. egyetértek az edzésmódszereivel, az én edzésem is hasonlóan épül fel mint az ő általa javasolt edzések. de nálam ez szép lassan kialakult (monndhatni, kifejlődött), nem egy magazinban olvastam, aztán elkezdtem csinálni. egyetértek a táplálkozási tanácsaival is, bár én kicsit elgedékenyebb lennék tömegeléskor, igaz, ez is alkatfüggő. én is a nagy B és C vitamindózisokban hiszek, ha nem is olyan nagyokban, mint Bunny.És osztom a hozzáálásról vallott nézeteit is. persze ez nem jelenti azt, hogy egy lapáttal hajkurászom a papucsosokat (spec k*ra nem zaklat, hogy ki miben edz), de biztosíthatok mindenkit, ezt ő sem teszi.
Többször találkoztam vele személyesen is, láttam ahogyan dolgozik, mint edző, és szerintem jól csinálja. már csak azért is, mer a kliensein lárszik a fejlődés. és ez már nagy szó. Azt is láttam, hogyan edz. Keményen, intenzíven, pofázás alig. példaértékű.
és bevallom, egyszer, amikor beszéltünk, még tanultam is tőle valamit a testépítésről, ami nemigazán van fenn a fórumokon sehol, és a magazinokban sincsen benne.

A bbtv pedig egy amatőr webtv, nem kell jobbnak lennie, mint amilyen. szerintem jók a műsorok, sok ötletet lehet venni belőlük, és motivációnak sem utolsó. dícséretet érdemelnek a készítők. Itt megemlíteném még Hummát is, ha jól tudom ketten csinálják a műsort.

Viszont ez a nyomipöcsözés az edzőválaszolba nekem sem tetszik. persze nem baj, ha a válaszokba szorul egy kis humor, sőt. de Bunny leghumorosabb válaszaiban szerintem pont nincs anyázás. ez a mostani tendencia, hogy majdnem mindegyik kérdésre ilyen válasz érkezik, szrintem gáz. és azoknak is gáz, akik értenek egy kicsit a sporthoz, és 100 kérdésből 1 hasznos számukra. mert igy 500 kérdésen kell átverekedniük magukat, amiknek a zömében oda-vissza szidják egymást. Elhiszem, hogy sok a köcsög kérdés, de a hülye kérdésekre válasznak miért nem lehet becopyzni egy linket az FAQ-ról?
Előzmény: Dex77 (1346)