Eruc, igazán lobbizhattál volna több számért a dvd-re szegedből:-)
Lovecat-ék, drágák vagytok a lap miatt.
Úgy látom a napokban a cure egység nem volt itt jellemző. Érdekes, ez az ország milyen irányban halad.és nemcsak érdekes…
No de no politika.
Ez a forum a Cure-ra épült eddig…
A festival dvd csodás. Sokkal több spontaneitás van benne mint az eddigi hivatalos cure képanyagokban. Remek, kifejezetten új műfaj ez a különböző kamerás, különböző minőségű, és non-professzionális attitűd.
A hangot sokkal jobban megcsinálták, mint a trilogy-nál. Őszintén szólva, az szar lett.
Mégis, vannak itt kérdések. Miért pont most, miért pont ezt, és miért nem máskor, és mást?
Időhúzási szándék is van benne? Vagy valóban készül az új lemez?
Robert már nagyban előre gondol, építi a mítoszt ezekkel a felvételekkel is. Jelentősebbé akarja tenni magát, ami érthető.
Nagy dilemma, hogy lesz-e szinti? Szeretném, mert kellene.
De jóval egységesebbnek látom a mostani felállást, mint a Perry-s és Roger-es Cure-t. Robert egyszerűen szeret főnök lenni, és Simon ugyan nagyon erősnek mutatkozik, ő is behódol, és Porl visszakerülése lehet h kompromisszumok árán történt, amiben Robert engedett. Mindenesetre érdekes kis zajokat tud szülni a gitárjával, csodás, na. (főleg amit az open-en meg a taormina-s figurehead-en művel)
És milyenek lesznek az új dalok? A Cure-ban pont az a csodás, hogy vannak pofonegyszerű, nagyon gyügyü ötletekkel előállított de eszméletlenül producelt kis szösszenetek (pl. icing sugar-és pár egyéb kiss me dal) , és vannak bonyolult, jóval mélyebb, nehezen engedő dalok.
Nagyon sokáig tartott nekem a bloodflowers amíg megszoktam. De az egy vízválasztó lemez volt, mert sokáig vissza kellett tenni, míg azt kaptam amit vártam.
A 2004es lemez pedig annyira eklektikus volt, de mégsem olyan második kiss me, és nem is egy második wms. A WMS teljesen szétzilált hangszerelésileg, hangulatilag, és textusában is. De azt sem merem mondani h nem szerethető.
Az új lemez tehát milyen lesz?
(Az én válaszom kissé bizonytalanul az hogy az első 5ben lesz, mert Porl visszajött. Ha ő ott van akkor nem lesz gond. Ha Polr benne lett volna a Cure-ban akkor nem lenne most 13th, meg round and round…)
ma reggel kinyitottam a megyei szenny-napilapot és találtam benne egy gyönyörű képet. egy antik theatre:-)