Kymry Creative Commons License 2006.12.13 0 0 12165

Fél-OFF

Kymry "élménybeszámolója" a tegnapi snooker közvetítésről:

A Matty-Ding-ről úgy lemaradtam, mint annak a rendje (ez azért van, mert mindig mindenhonnan kések:P) Épphogy láttuk, hogy Ding "kivégzi" Matthew-t. És alig mutatták Matty-t, hogy a ***** ***** ! Ezek után Hendry-Williams. Ha ezt a két nevet látom így egymás mellé írva, nekem azonnal beindul a fantáziám, és rámjön az "ezt márpedig látnom kell". ÍGy fordult elő, hogy csapot-papot (és félkész szakdogát) hátrahagytam, és mégis ott kötöttem ki, lelkiismeretem megnyugtatása céljából laptoppal a kezemben (amit mindössze arra használtunk, hogy a worldsnooker.com-ról letölthető faszányos képernyőkímélőt elemezgettük ki rajta).

Szóval, először is köszönöm Thomasnak, hogy nála nézhettem, meg hogy elviselt engem egész végig (bár kíváncsi vagyok, hogy ha nem Hendrynek szurkol ő is, akkor tűrte-e volna, amit műveltem).

Maga a meccs... Hát, nekem tetszett, a sok hiba ellenére is. Valahogy szeretem nézni, amikor ezek ketten egymást ölik. De hogy hogy lehet valaki annyira szerencsétlen, mint Hendry! Egy csomószor befejezhette volna, de nem.... Williams viszont ahogy elrakta az utsó feketét... WOW... kerestem az állam egy ideig.

Egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy a kommentátorok Williamsnek szurkoltak? (Esetleg fogadtak a győzelmére?:))

A Doherty-Perry bejátszás... na az volt a csúcsok csúcsa... én még ilyet nem láttam!

Igazi eye-candy volt. De visszatérve a "fő attrakcióra":

Rég láttam már annyi hibát egy frame-ben, amennyit ők produkáltak. Voltak bravúros megoldások is, de azért inkább miserable volt a meccs. Persze csalódni nem csalódtam, mert tényleg eléggé könnyedén, barátian álltak hozzá, Hendryn főként látszott (főleg miután átesett a mélyponton), hogy őt szórakoztatja ez az egész. Azért jó néha ilyet látni.

És szeretnék itt is bocsánatot kérni Thomastól, hogy helyzetelemzés helyett a bontás után csak annyit nyögtem ki a kérdésére, hogy "megennék egy kis meggybefőttet". :)

Amúgy rájöttem, hogy mit hiányolok a közvetítésekből... Az összekötő plusz infókat. Meg az azért nagyon tetszett, hogy bemondják, hogy Steve Davist mutatja a kamera (akit mindenki kapásból felismer, akinek csak egy kis fogalma is van a snookerről), viszont szabálymagyarázatot adni - azt nem. Ráadásul két lökés között akkora csendben vannak, mintha megzavarhatnák a játékost a koncentrációban. Nem várom tőlük, hogy elmondják, hogy Hendry fél a darazsaktól (vicces - én is), vagy hogy Robertson a Chelsea-nek szurkol vagy hogy Lee-nek ikerfiai vannak... de valamivel igazán kitölthetnék az űrt, és személyesebbé tehetnék a közvetítést. Ennyi erővel egy számítógép is ülhetne ott - a számítógépes játékok kommentárja kreatívabb, mint ők.

Szóval, mindent összevetve, az egyik legszórakoztatóbb meccs volt, amit eddig láttam. És

csajos OFF

Hendry annyira de annyira szexis, és amikor arcközelit nyomtak, akkor olvadoztam rendesen.

csajof OFF END