kígyószisz Creative Commons License 2006.12.12 0 0 1854
Teljesen és tökéletesen egyetértek.
Amúgy - ha ellenzéki volnék - igyekeznék sokkal jobb, igazabb és racionálisabb érveket találni arra, hogy elérjek módosításokat, mint ahogyan - ezt már a tavasszal is leírtam, elég nagy felháborodást keltve - a gazdasági programok ellen is állítanék másikat, ezzel is bizonyítva, az általam felvázolt alternatíva valósabb, célravezetőbb, hatékonyabb.
De az ellenzék ezt nem teszi, sőt, érvei és programjai sincsenek, mert ha lennének, már régen előállt volna vele.
(már előre tudom, mint mondanak a felháborodott tiltakozók: a kormánynak kell tudnia, nem nekik programokat, stb. gyártani - no comment).

Így marad ez a fajta "ellenkezés", amit írsz: rengeteg tévedésből, tájékozatlanságból, csúsztatásból, tényszerűtlenségből összerakva, zömmel érzelmi alapon, amivel vitázni (okosan vitázni) nem igazán lehet és talán nem is kell.

"Ezért butaság azzal jönni, hogy vajon a miniszterelnök megérzi-e a drágább gázárat, hová viszik őt magát kórházba, mikor utazott utoljára vonaton bezzeg a másik oldal vezére meghallja a nép hangját, tudja, hol fáj és nem okozna sohasem fájdalmat..."

Ez nemcsak butaság, több annál: demagógia és populizmus a javából, s abból táplálkozik, amit fent írtam.
Előzmény: C++ (1853)