csudi Creative Commons License 2006.12.12 0 0 669

Na, tegnapelott megusztam egy ujratelepitest en is. Megosztom veletek, hatha mas is bajba kerul.

Szoval, letoltottem a szokasos vagon targyat a TSR-rol, es nem indult el a jatek. Sikitofrasz, FAQ, minden. A sims2.com a hivatalos Content Manager-t ajanlja, megpedig azt, hogy disable-re allitsam a custom content-eket, es ugy inditsam el a jatekot.

Ez ket okbol nem tetszett, egyreszt mert kb. 1000 custom content-em van, es egyesevel vegigklikkelni - na nem... Masreszt, mert akkor ugye hianyoznanak a jatekobol a targyaim/dekoim.

Igy le kellett mennem alfaba, es uninstallni egyesevel azokat, amikre emlekeztem, hogy akkor toltottem le.

Nem emlekeztem mindenre, de kozottuk lehetett, mert a torles utan elindult a jatek. Tehat, ha valaki szokott a TSR-rol letolteni, akkor ezek voltak a gyanus dolgok, illetve ezek kozul az egyik:

HELIOS Tokyo sorozata (ajtok, ablakok - kulonben imadom az atlatszo toloajtoit!)

Windkeeper animalt orai, amik a gepidot mutatjak, es falra akaszthatok - Fali dekoracio

Windkeeper akvariuma, tobb szinben, mozgo halakkal, amiket nem kell etetni. (Kulonben tole is sok dolgot szoktam lehozni.) - Dekoracio

Norbi N - asztalra teheto nyitott konyve. - Dekoracio