OKU30 Creative Commons License 2006.12.11 0 0 17393

"NEM a három tényezőtől várják a 10%-os utasszám növekedést hanem az ütemes menetrendtől."

Az ütemes menetrend az rendben van, meg az áremelés ellenére 10% növekedés is hihető, de én nem erről beszéltem, hanem arról a három tényezőről aminek a hatására az én TV hiradómban utaslétszám emelkedést vártak. Ők ugyanis nem az ütemes menetrendet hozták elő...

"A ráhordó mellékvonalakon a személyszállítást NEM szüntetik meg, csak más eszközzel végzik."

Na ez kb megint az a kategória, mint amit az én TV hiradómban szoktak összehordani. Értem, tehát marad a mellékvonal, személyszállítás is lesz rajta, csak más eszközzel... azaz nem vonattal. Mivel is?

"Az új menetrendben valamennyi vasúti mellékvonal változatlanul benne van."

Akor ez most azt jelenti, hogy minden változatlan? Akkor ugyanis nincs miről beszélnünk, nincs miért aggódnunk. Ha esetleg felmerült, hogy mégis megszünnek egyes mellékvonalak, akkor ezt miért is irtad?

"Csökkenni, egyes vonalakon pedig meg fog szünni a párhuzamos autóbusz."

Ezt most hallom először (ez persze az én tájékozatlanságom), de ettől egy fikarcnyit sem lettem boldogabb, sőt...

"Az Eger-Gyöngyös-Budapest járatot akkor sem, mert az NEM párhuzamos az Eger-Füzesabony- Hatvan - Budapest járattal."

Értem, tehát a busznál ha egy kicsit más utvonalon megy, vagy nem pont ugyanott vannak a megállói, akkor nem ér a nevem, ha a vonat félnapi gyalogkörzetében meg van valahol busz, akkor már irtható is... (Lepsény-Csajág-Hajmáskér)

Előzmény: monor-21 (17390)