TUZI
2006.12.11
|
|
0 0
1265
|
A tisszetesség úgy kívánja ,hogy ezt is leírjam.:-( Kicsit ,nagyon beteg voltam a napokban ,nem is ültem autóba. Ma mentem először az autóval a csötörtöki szervízota. Most gondolotam megnézem ha már ilyen drága olajat tettetem bele mit mutat a szervízintervallum jelző mikor esedékes a következő szervíz. Az az igazság hogy néztem én csütörtökön ,de akkor csak visszintes vonalakat mutatot ,gondoltam ,biztos kel pár Km-er hogy beálljon, vagyis mérni, számolni tudja a hátralevő Km-eket. Meglepetés most is csak visszintes vonalak vannak. Hívom a szervízt ,elsőre azt tanácsolják hogy ugorjakbe . Na mondom ez azért nem így működik, kérdezem mivan ha én vissza állitom ,ahogy a nagy könyv leírja. Azt mondja a pók hogy probáljam meg. Megprobáltam ,vissza állt ,DE két év, és ezrről indul. A guta megüt. A 15 ezer az ráadásul szerintem nem is változóintervallumos. Hívom őket hogy akkor most mivan, hát ha jövök legközelebb akkor beállitják a pontos értékre. Kérdezem betudja állitani 24578-ra is azt mondja hogy igen. Majd kiváncsi leszek. Persze így is elbuktam a mérést mert ugye ők csak az eddig eltelt Km-et nézik nem pedig a ténylegesen használatot. Mindegy , a lényeg , mielőtt kisesik az ember a szervizből, mindent de tényleg mindent ellenőrizzen. Álmomban sem gondoltam volna hogy egy ilyen bonyolult dolgot elbasznak. Ha legközelebb belővik (hacsak nem tudom a haver műszerével vissza lőni) akkor többet ŐK nem fogják nullázni. A könyv utmutatása alapján kb. 1/2 perc, majd én lenullázom ezentúl. |
|