Nos nem az a baj, hogy valaki hisz egy általa elfogadott Istenben...., mindez szép és semmi káros nincs benne mindaddig amíg térítéses vallásideológiai irányelv nem válik belőle...., de amikor már a tisztesség, becsület , az őszinteség elhallgatása folyik annak érdekében, hogy fentartsanak egy látszatot....., és ennek érdekében nem riadnak vissza a fülentésektől sem, sőt mások lehülyézése sem méltánytalan, csakhogy lássák mennyire összetartanak ezek a csoprtok....
Megkérdeztem, hogy személysesn ismeri e Istent, Jézust és a szentszellemet...., erre meg ledegradáló választ kapok, hogy hiányzik belőlem az ami a keresztényekben megvan, na mi lehet ez? Ki tudja, talán az a fajta hitből való bizonyosság, mint pszihológiailag élményelt Istent képezi valóságosnak...., holott azt hirdetik, hogy élő az Isten, akit viszont fel sem mutatnak egyetlen egyszer sem, sem Jézust, na ezért kérdeztem, hogy tisztavizet öntsek a pohárba nála is.... Nem sikerült....
Valójában nem akartam vitatkozni, de igazságérzetem nemhagyott....
Az ember belefárad....és tényleg azt kell mondanom, hogy adjunk utat a hamistanítóknak, hagy szedjék áldozataikat....