Sziasztok!
Szóval Csötörtökön megejtettem a szervízt Komárnóban. Kezdem a negativumokkal, nem is többes szám ,csak annyi hogy nem használtak ülés, kormány, sárvédő takarót. Talán esetleg még annyi hogy a végén nem is merült fel bennük egy mosás takaritás kérdése. Máshol ez természetes. Bocsánat ,nem feltétlen kodára gondolok.
Ennyit a negatív benyomásokról. Jöjjön a jó része a dolognak. Végszámla, 16850 FT kártyáról fizetve. Olajat én vittem ,jobb is mert arany árban mérik. Én 3000 pénzért vettem literjét itthon, náluk olyan 6700 lett volna és még szerintük ez is egy nagyon jó ár. Én nem így gondolom.:-)
Pardon ebben a végösszegben szerepel a kormány csere díja is ,már nem tudom pontosan 2-3 Ft között ,ha jól emlékszem.
Szóval én egyenlőre csak ajánlani tudom mindenkinek. 7,30 voltam beírva (elvileg ekkor nyitnak), én már kb. 7,26-kor betoltam az arcom. Azonnal kedvesen fogadtak. Eggyeztettünk ,majd rögtön ment az autó az emelőre. A villanyszerelő gyerek hozta be tiszta overál ,kéz, vagyis nem hiányzott a védő.
A kormánnyal kapcsolatban arra jutottunk hogy ismerik a problémám ,már probálkoztak ilyen műtéttel, de a vége az lett hogy igen is kel a kormány elektronika csere. Kb. 50ezer Ft.:-( Felrakták a kormányt és abba maradtunk hogy jövőre vissza térünk a témára. Azért jövőre, nem miattuk, nekem nincs időm már az idén ezzel foglalkozni. Szóval ,én valószinűleg megrendelem ezt az elektronikát , viszont ha cserélik akkor nekem lesz egy plussz, elektronikám amit semmire nem tudok használni. Beszélgettünk és arra jutottunk ,hogy olyan emberrel lenne jó szövetkeznem aki utolag akar tempomattot, és nem jó az elektronikája. Neki megfelelne az én elektronikám ,és ugye tőlem lényegesen olcsobban be tudná szerezni mint a gyárból.
Kartervédő.
Utána néztek (tünk) 8 az az nyolc fajta létezik az OII-höz.J Sajnos ők csak cikk számot látnak ,abbol még az sem derül ki hogy alu, vas, műanyak vagy mifene. Szóval kellene egy gyári acél kartervédős , autó alvázszáma, ja és részemről még DSG-nek is kelle ne hogy legyen.
Hoppácska, DSG.
Tisztelt DSG-s társaim ,tudtátok hogy 60 ezernél olajcserés a váltó? És a legszebb hogy kb. 5-5,5l olaj megy bele ,ami náluk kb. 10 ezer Ft-be kerül literenként. Én azt hiszem felfogok deriteni valami olcsóbb beszerzési forrást.
Na ez kicsit hosszulett ,de szerintem közérdeklődésre tart számot így bocsika.
Ja igen kifelé már én álltam az autóval. És még annyit hogy nem vagyok egy könnyű eset ,végig asszisztáltam a szerelést ,és a szervízvezetővel is elégszépen beszélgettem ,és jól türték. Nagyon kézdégesen ,kielégitő modon válaszoltak ,utána néztek, ajállatot adtak. Szóval ,én biztos legközelebb is hozzájuk viszem a kodrit. Mért nem lehet így hozzá állni az itthoni szervizeknek, is?
Na még egy apróság. Most hogy jön a tél ,figyelmeztettem a tisztelt OII tulajokat (talán csak a dízel?) hogy a kocsi jobb küszöbe alatt van egy hűtő (érdemes alánézni) na azt nem illik felütni még egy jég buckára sem.:-)