Hát jó, mesélek! A noname lacsi kész lett (összetörte egy némber). A végösszeg (első-hátsó lökös, csomiajtó, hátfal) 650000. Jó kis összeg, mi? A direkt egy ideje kiszerelve, mert tisztítani kéne, de lehet hogy marad a gyári szűrő, kicsit halkabb lett a gép. Igazából chiptuning kéne neki. Az első lököst és a hátsólámpát szó nélkül visszaadták, így van cserelehetőségem. A poén viszont az, hogy a javítás idejére megadtam pár garanciálisban javítandó hibát, ami nem jött össze:
1. a rádió lemez nélkül bekapcsol. Náluk nem, ahogy elhoztam a gépet azonnal jött a probléma
2 magas fogyasztás- azt mondta a nem szimpatikus gyerek, hogy ez így jó, különben sem garis a motor, mert sportkipuff van fenn!!! Na majdnem áthajoltam a pulton, megkérdezni hogy mit szórakozik velem, majd inkább nevetve felvilágosítottam, hogy 16 szelepet cseréltek ki rajta gariban a kollégái, illetve viszem máshová az autót ahol ismerik a szabályokat.
A festés amúgy szép, nincs árnyalatkülönbség. A feliratoknak pedig még keresem a helyét. Üdv