Kösz Tehtube Mester, királyság! :)
Megnéztem jonlord M-100-asát, nekem bejön, (kicsit morfondíroztam, mivel ketté szedhető darab, de aztán rájöttem, ez nekem épp előny, mert koncertre is vinném) ha minden igaz, jövő héten kipengetem, és elhozom, egyelőre Leslie nélkül. A hangja gyönyörű, szebben szólt Leslie nélkül is, mint az L-100-as Leslievel. Billentyű ügyileg jelentkezem, mert 2 bill. kicsit ki lett égetve cigivel az orgin, ez csak esztétikailag zavar kicsit, de ha már Hammondozunk, adjuk meg a módját.
Viszont Leslie érdekelne majd tavasszal, és némi tuning is, mert jutok némi lóvéhoz, és akkor leszek csak nyugiban, ha a Leslie is megvan.
(persze egyelőre orig. fatokosok kizárva, de olyan kéne, ami árban nem olyan veszélyes, viszont kétrotoros, és hasít, mint a veszedelem)
Még egy kérdés:
ebayen láttam olyat, hogy portable (pontosabban mint itt, ketté szedett) Hammondot ilyen bőröndzár szerű cuccokkal, és fogantyúkkal szereltek fel. Esküszöm, kurva jól nézett ki vele, és a "bőröndzárak" meg masszívan egyben tartották (olyasmire gondolok, ami a kemény gitártokon is van, csak itt ugye oldalanként 2-2, és gondolom masszívabb), ami pl. ilyen Emersonos döntögetéseknél (persze ne ijedj meg, én sem a barbár Hammondosok táborát szaporítom, de a rugós zengető jó ha néha csattan) mégsem hullik ketté a hangszer.
Szóval a kérdés: ilyen jellegű "zárakat" tud a Misi, vagy bárki a klubból szerelni rá, egyáltalán van-e ilyen cucc elérető közelben?
Mert ha ez is megvan, a billentyűk is okésak, Leslie is adott, akkor egy időre nagyon elégedetten hátradőlök, és elkezdem gyűjteni a zsugát a foldbackre! :)
Köszi előre is
James