rozoga50 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 10542

Gombóc, Gombóc...

ez olyan nagyon HUsz-os volt....

Jord-ban vagyis Umm Qaysban hasonló iskolás csoport a világ összes nyelvén vagyis arabul és talán angolul szerelmet vallottak szintén nagyon fiatal feleségemnek ( ők talán nagyon élvezték). Aztán a nejem egyiket elkapta és bebutatkozott neki mint a kedves mamája... szegény nagyon meg döbbent, hogy európai nő csak ugy kézen ragadja mind a 10 élet évével együtt. Szegények rögtön eltüntek.... azért hire mehetett a történetnek mert tanár bácsi jött lihegve  és legalább egy órás mondandóval , aztán az ötödik percben mind a száztíz kilommal hátbaveregettem , majd szertartásosan hajolgattunk egy kicsit , hogy okey okey  kicsit még köhögött mikor ott hagytuk...

de a történet legjobb része  a végén volt...  a parkolóban a falra volt egy gyűrű felszerelve ahol a tantó bácsi kosarazott a gyerkőcökkel . Talán engesztelésül  odadobta a labdát nekem..( szerencsére megtudtam fogni) adom a nejem kezébe,... mégis az Ő  szerelmei vannak ott , kicsit gondolkodott  miközben mindegyik gyerek üvöltve kérte a labdát aztán  talán élete legszebb hárompontosát

dobta...

akartam is kérdezni valaki aki mostanában arra járt , hogy ott állnak-e még tátott szájjal?