rozoga50
2006.12.08
|
|
0 0
10542
|
Gombóc, Gombóc...
ez olyan nagyon HUsz-os volt....
Jord-ban vagyis Umm Qaysban hasonló iskolás csoport a világ összes nyelvén vagyis arabul és talán angolul szerelmet vallottak szintén nagyon fiatal feleségemnek ( ők talán nagyon élvezték). Aztán a nejem egyiket elkapta és bebutatkozott neki mint a kedves mamája... szegény nagyon meg döbbent, hogy európai nő csak ugy kézen ragadja mind a 10 élet évével együtt. Szegények rögtön eltüntek.... azért hire mehetett a történetnek mert tanár bácsi jött lihegve és legalább egy órás mondandóval , aztán az ötödik percben mind a száztíz kilommal hátbaveregettem , majd szertartásosan hajolgattunk egy kicsit , hogy okey okey kicsit még köhögött mikor ott hagytuk...
de a történet legjobb része a végén volt... a parkolóban a falra volt egy gyűrű felszerelve ahol a tantó bácsi kosarazott a gyerkőcökkel . Talán engesztelésül odadobta a labdát nekem..( szerencsére megtudtam fogni) adom a nejem kezébe,... mégis az Ő szerelmei vannak ott , kicsit gondolkodott miközben mindegyik gyerek üvöltve kérte a labdát aztán talán élete legszebb hárompontosát
dobta...
akartam is kérdezni valaki aki mostanában arra járt , hogy ott állnak-e még tátott szájjal? |
|