pacni Creative Commons License 2006.12.08 0 0 27
A hatodik emeleti vészkijárat továbbra sincs nyitva. Annyi történt, hogy a tulaj kiírta a saját telefonszámát, így ha felhívod, a lakásán keresztül ki tudsz menni a tetőre. A kulcsot nem hiszem, hogy odaadná, mivel nem érdeke, hogy mindenki lemásolja és alkalomadtán „kimeneküljön” a tetőre (ami ugye most a teraszhoz lett „csapva”), másrészt a vészkijárat amúgy sem használható, mivel az ajtó terasz felőli oldalára földet lapátolt, továbbá ott tárolja a fűnyíróját, stb.

Leleményes? Én inkább a pofátlan szóval illetném. A 4. emeleti terasz a két épületet (16 és 18) összekötő lakások felett van? Mert akkor sejtem, hogy kié: a kicsit sem antipatikus német bérlő a lakó, aki mikor műgyantázták a kocsibejárót, volt olyan kedves, és a melósok szeme láttára és kifejezett kérése ellenére behajtott, majd mikor ezt neki szóvá tették, kis híján a műgyantába döngölte őket. Azóta is ott a kerék nyoma.

Igazad van, a mostaninál még a régi közös képviselő is jobb volt.

Láttátok, hogy oldották meg a 16-ban a szétázott terasz vízelvezetését? Teljesen ledöbbentem ettől a dilettantizmustól. Elkövették a legnagyobb hibát, amit lehet. Majd rakok fel képet.

Előzmény: aker23 (22)