A kivitelező: Pillér kft. ez a neve, azt hiszem. De a gépészeti szerelést továbbadta vkinek, szerintem.
A közös képviselő? Horváth és vki, nem tudom. Ne nézzetek felelőtlennek, hogy nem tudom, én csak lakok, a bátyám a tulaj és ügyintéző. Ő is a beletörődöttek táborába tartozik.
Csak felhúzza magát minden közgyűlésen, mostanában el se megy, az előzőn volt. De úgy felhúzza magát mindig. Csiga tempó, Ő a régi közös képviselőt nem akarta leváltani. Sokkal profibbak voltak. Az új képviselővel semmi sem lett jobb. Állítólag a múltkori közgyűlésen vki mondta, hogy elromlott, vagy még mindig nem működik a vmi. Erre az volt a válasz, hogy meg kéne csináltatni... Hát ilyen a mostani képviselő.
Szerdán reggel jöttek a fűtéscsöveket ellenőrizni. (Senki nem tudott róla, hogy jönni fognak.) Akkor hallottam a 3/15-ös lakó jogos felindultságát, hogy itt már 3 ázás volt, el fognak költözni! 2 ázás a fűtéscső kicsúszása miatt volt...
Én a 4. emeleti lapostető beépítéséről beszéltem. Ott a lakáshoz járt egy erkély. De olyan közel van a lapostető hozzá, hogy azt simán beépítette magának terasszá. Alatta egy 31 nm-es nappali van. Tehát szerzett magának egy 31 nm-es teraszt.
Van pár leleményes lakó...
A 6.-on nincs fűtés? Hihetetlen!
Akkor most a 6.-i vészkijárat már nyitva van, vagy nem tudták elérni, hogy kinyissa?