emmy4 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 40
De hát előre nem tudhatod, hogy mit fog érezni amikor ott lesz:). Persze én is mindenkinek elmondom a negatívumokat is, és felkészítem, hogy esetleg itt sem kolbászból van a kerítés, és nehéz lesz neki, de attól még informálom, és elmondom, hogy itt mi a jó. A nyavajgását meg úgy sem kell élőben hallgatnod, vagy igen?:)
Én Pesti vagyok, imádom Pestet és persze én is hidegrázást kapok attól ha valaki vidékiként (kb. 1 éve van nagyvárosban) csak a rosszat látja abban, amit én szépnek és izgalmasnak találok, de nem érdekel, akkor menjen haza Kiskunizébizére és legyen neki ott csend, meg tisztaság. De soha nem mondanám valakinek előre, hogy ne is gyere, és utállak mert ki akarod próbálni magad...
Szerintem NYC is ilyen hatással van az emberekre csak még nagyobb tételben. Meg a távolság mindent megszépít... Még nagyobb sokk lehet, egy vidéki városka, vagy falu után oda kerülni, nincs felkészülve rá. Mondjuk én nagyon bírnám:). Lehet még a nyáron megtekintem:), itt a fórumon is volt olyan, aki kiment és kimondottan tetszett neki, és boldog volt, hogy ott lehetett. Szóval ne csak a kritikákat nézd.
üdv. emmy
Előzmény: GabrielNYC (39)