H.Laci Creative Commons License 2006.12.08 0 0 2416
Félek, ki kell, hogy ábrándítsalak! Én ezt tényleg komolyan ellentmondásosnak gondolom.
Én március óta közel 5000km-t tettem meg erdőn, mezőn, pályán. Többen szoktunk menni, és volt már úgy hogy elvesítettük egymást, ilyenkor motor ki, sisak le és fülelés! Az ATV-knek igen is csekély a zaja, pláne ha nem száguldoznak vele

Tényleg igyekszem kerülni a Túristák által keresett helyeket, de ennek ellenére, ha összefutok velük mindíg lassítok, ha lóval vagy kutyával vannak akkor leállítom a motort és megvárom míg elballagnak. ilyenkor előfordul, hogy váltunk néhány szót aztán mindenki megy az útjára.

És itt osztanám meg Veletek egy érdekes tapasztalatomat:
- Ha kisfiúval van a Gyalogos, a gyerek tuti, hogy motorkormányzást imitáló mozdulatokkal vigyorog és integet.
- A Hölgyek - legyenek fiatalabbak vagy akár korosabbak - mindíg kedvesen visszaköszönnek.
- És valóban vannak Urak akiknek "nem mindíg őszinte a mosolyuk".

És elég egy két barom aki tényleg nem tisztel semmit maga köröl és már az őszinte mosolyból is "gonosz vicsor" lesz. Na ez nem kedvez nekünk!

Vannak itt harcos Természetvédők akiket nem lehet kizökkenteni állspontjukból, nem is akarom. És vannak akik talán elfogadják a hobbinkkal járó változásokat.

Egy dologot viszont az elmúlt néhány évben örökre megtanulhattunk:

Egykét kisebb érdekcsoport gyűlölködésre és negatívkamányra épített megnyílvánulásai komoly, sőt meghatározó tömeget tudnak megmozgatni, ami nekünk quadosoknak sajna nem kedvez.

Előzmény: Törölt nick (2409)