detty21 Creative Commons License 2006.12.07 0 0 10540

jaj tudjátok mi jutott még eszembe?

Nagggyon sok rendőr volt Egyiptomban, mind turistarendőr. Kb. 50-100 méterenként. Nagyon biztonságos érzés volt. És persze, egyből ott voltak segíteni, ha valami gondot éreztek. Tényleg nagyon kedvesek voltak. EGyik nap a Citadellánál egy csomó iskolás - több osztály - jött és persze hol érdekelte őket, amit a tanár mondott, mindenki minket bámult, és persze főleg a Fannit. Rögtön az összes angol tudásukat kipróbálták rajtunk, ami a hello és a what's your name-ben ki is merült. :)) egy idő után már nem tudtunk haladni, mert körbevettek minket teljesen, azok épp fiuk voltak. Amikor már nagyon fárasztó volt megálltunk inni, épp 3 rendőr közelében, hogy a fiuktól kicsit lemaradjunk. Egyből ott voltak mellettünk a rendőrök és megkérdezték, méghozzá angolul, hogy van-e valami probléma. Esetleg a fiukkal volt gond? tényleg nagyon jó volt tudni, hogy igy odafigyelnek ránk. A Zuram mondja, hogy volt sok titkosügynök is, akiknek a zakójuk alól (mert ugye elég jó idő volt, napközben nem hordtak kabátot) dudorodott a géppisztoly. (én a Szfinxet néztem, ezt nem láttam... :)))