bzsazsa Creative Commons License 2006.12.06 0 0 4838

Sziasztok !!

Ez a sztori történt velem. Amit itt lehet olvasni az a levél amit a GM-nek írtam:  

Tisztelt Chevrolet!
A következő panasszal fordulok önökhöz: A tulajdonomban van egy Chevrolet Lacetti 1.4 AC Star immáron kettő éve.A mai napon elvittem két éves átvizsgálásra,olaj,olajszűrő csere zöldkártya stb.a Bajai Opel/Chevrolet szakszervízbe.A szervízvezetőnek jeleztem hogy,általában reggelenként amikor még hideg a motor rángat és elkezd villogni a szervízlámpája,majd folyamatosan világít.Később ha felmelegszik a motor,és megállok,leállítom majd újra beindítom elalszik a lámpa.Szerintem ezáltal nőtt meg a városi fogyasztásom is kb.13-14l/100kmre!!!!
Azonkívül lukas a hátsó kipufogódobom a cső melletti hegesztésnél.Mindezeket természetesen jeleztem a szervízvezetőnek aki megígérte hogy orvosolják a problémákat.Délután szóltak telefonon elkészült az autó.
Kimentem a kocsiért ,én rákérdeztem sikerült-e megoldani a hibákat,erre az volt a válasz hogy a kipufogó még jó is hogy lukas!!!!????mert így könnyebben távozik belőle a kondenzvíz!!!Már elnézést de ez nevetséges!!A villogó sárga lámpára és a magas fogysztásra azt mondták nincs itt a műszerük mert külcsön adták a Szekszárdi szervíznek!!??Szakszervízbe nincs műszer???Akkor hogyan javítják ezeket a agyonelektronizált autókat??
Ezek után már szólni sem bírtam majd kifizettem a számlát és kimentem.Beindítottam az autót és ismét világít a lámpa.Vissza a szervízbe mondom a szervizesnek hogy megint ég a lámpa holott reggel amikor behoztam akkor épp nem csinálta.Csak hebegett-habogott hogy csak nyugodtan menjek még ma intézkedik a műszerük visszakerülését illetően és mindenképp fel hív telefonon még MA.Eljöttem.....
Azóta sem hívott...
Én idáig meg voltam elégedve a Chevrolet Márkával ,de ílyen garanciális szervizháttérrel csak lejáratja magát a GM.Kérem válaszoljanak a levelemre mi tévő legyek mert kész vagyok a Fogyasztó Védelemhez is elmenni.Félre ne értsék nem önökkel van problémám,hanem a szervizek hozzáállásával.

Várom válaszukat
Tisztelettel Balogh Zsolt egy "Boldog" Lacetti tulajdonos