okumoto
2006.12.06
|
|
0 0
3817
|
Olvasás közben én is felhördültem. :) Igazatok van. Bár nem voltam jelen, Presser Pici egy korábbi Hobo koncerten elkövetett zongorázása is szégyen folt lehet a kárrierén... Nekem úgy tűnik, hogy a magyar régi idők szakijai hajlamosak eltunyulni. A korábbi teljesítményüket méltatják, de a jelenben sokszor hagy némi kívánni valót a munkájuk. Így voltam Tátraival is egy szekszárdi koncerten pl. Mint személyiség, ember rendkívül távol áll tőlem, a futamait "elismerem", az egoját viszont továbbra sem. Hasonló a helyzet Benkő L.-val is. A rendszer progresszív csapatának teljesítménye vicc számba megy. A sok kisegítő zenész helyett inkább kierősített mp3 lejátszóval a nyakban kéne turnézzanak. Na, hagyjuk. Senkit nem akarok megbántani, de ez a véleményem. Van kb. 50 nagy név a magyar régiek közül akiket emlegetnek és büszkének kéne legyünk rájuk. Hát, én nem vagyok.
Miért van az, hogy egy pl. amerikai zenész le tudja játszani a 20-30 évvel ezelőtti dolgait, egy magyar (a többség) meg nem? Örök rejtély.
|
|