feanorthegreat Creative Commons License 2006.12.05 0 0 5812

A Metallicáról nem szeretnék véleményt formálni itt, mert ez egy Maidenes topik.

Annak idején szerintem sokan voltunk akik a Seventh Son után valami újabb csodát vártunk. Hát a csoda elmaradt. Nálam - és szerintem sokan vagyunk így - a Seventh Son album az etalon. Mit nem adnék, ha egyszer élőben hallhatnám az Infinite Dreams-et!!!  Én fanatikus Maiden rajongó vagyok. Akkor is megveszem a lemezt, ha éppen nem megy túl jól a fiúknak. A Blaze korszak pld. szerintem hallgathatatlan, de hát az is Maiden, ott van a polcon a lemez.

Vannak nóták amik igazán szerintem koncerten ütnek. Ilyen például a Fear of the Dark is. Lemezen átlag, koncerten istenkirály. A mostani lemezről is nekem ilyen a Greater Good of God. A lemezen nem tetszik, de mióta hallottam Párizsban már bejön. A Legacy is jobban tetszett élőben, és 2003-ban Debrecenben a Journeyman is!

Amúgy nem értem Őket, hogy mikor miért játszanak el egy-egy számot. Nem értem például, hogy miért nem játszák az Aces High, a Wasted Years, Infinite Dreams, Holy Smoke számokat. Ezek a maguk idejében nagy slágerek voltak. Emlékszem 90-ben állandóan a Holy Smoke klipje ment az MTV-n. Amikor Dave gumicsizmában gitározik a patakban, hát az állat! 

Előzmény: sandrider (5811)