recon Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1014

"Mielőtt kijöttem,jártam az egyik fegyverszobátokban,és érdekes volt ott látni az AMP-ket."

Van belőle egy pár darab, de inkább csak tesztelésre. Kaptunk belőle olyat, amihez van az infrabakra húzható picatinny. Lőttünk velük egy nagy rakatot mindenféle körülmények között (még sínre húzott Aimpoint M2 irányzék mögé szerelt PVS-14-gyel is éjszaka). Én személy szerint egy kalap szarnak tartom az amortizátoros válltámaszt (az egyiknek le is tört tőből). Szóval nem fűzök sok reményt hozzájuk. Ráadásul az AK modernizációs programtól is elvettek egy nagy kalap pénzt, így lehet, hogy nem csak csúszik, hanem egyelőre nem is fog megvalósulni a dolog.

Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal. Ha kész lesz a cucc, megpróbálok ide feltenni róla képet.

"Akkor most mi a helyzet,lesznek M-4-ek,vagy nem????"

Hallottál te már itt ilyet tőlem? :-)))