pacs_425 Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1208
"Ezen esetben, neki 3x hozta vissza a jármű árát, a védelem."

Nem, csak megakadalyozta a veszteseget. Hacsak nem barmoltak el valamit kozben, amit jo penzert renovalni kell. :)
Nyilvan a kevesbe vedett autoval fog probalkozni a tolvaj, ezzel nincs erteleme vitatkozni.

"Casco egy új, vagy kelendő típusra ajánlott, -én is kötöttem- de nem pótolja a védelmet. Ha elviszik elbukod azt az 1-2 millát, mint önrészt, amortizáció illetve részlet esetén a kamatot, és ugye ekkor az egész évi biztosítást is be kell fizetned egybe."

Nalam az a helyzet, hogy az auto az ertekenek nagy reszet mar elvesztette (masnal :), nincs szo tobb millios amortizaciorol.
De kotottem cascot, hogy ha ellopnak ne alljak ott "mezitlab" es a veszteseg _egy resze_ megteruljon.
Nekem ennyit er a dolog, nem vagyok hajlando tobbet parazni rajta.
Aztan meg ha belerakatok egy-ket cuccot es elviszik, raghatom a kormom hogy meg valami mast is erdemes lett volna :)
Ha valakinek pont az enyem kell, ugyis elviszi, lebetonozni nem tudom.
Akkor meg veszek masikat, olyat amire futja. Az a lenyeg hogy ne kelljen gyalogolni :)

Ki-ki dontse el hogy megeri-e neki a casco, de szerintem erdemes kotni.
Foleg ha az ember akkorat bukna casco nelkul, hogy nem tudna meg csak egy hasonlo autot sem venni. Akkor abbol amit fizet a biztosito, el lehet inditani egy masik ugyanolyat reszletre.

Persze egy fel millas autonal nem eri meg havi tizezreket kidobalni az ablakon.

Es akinek van kedve, tetessen bele sok-sok vedelmet ;)

--
pacs_425
Előzmény: drMinit (1207)