"Százhalombattát nem kevertem, otterlo erre azt írná, hogy csak arra válaszolj, amit leírtam ! Műbalhét csináltál !"
A válasznak ez a része nem Neked szólt. Mivel nem lehet több személynek egy hsz-ben válaszolni, akinek nem inge, ne vegye magára.
Szerintem semmilyen balhét nem csináltam és nem is volt szándékomban. Talán elkerülte a figyelmed, hogy többféle dologról is írtam egyszerre.
A gázárak összehasonlítgatásáról keresgélek linket (most pont nem találom, de dolgozom a projekten), a lényeg az, hogy míg az Általad is linkelt országokban januártól többet fizetnek majd (mármint a Gázprom adja drágábban), ez a mi esetünkben nem áll fenn.
Ami a gyógyszert illeti, azt a szempontot eddig senki nem vetette fel,hogy miért is kell egy Coldrexért vagy hasonlóért, influenzás időpontban órákig sorban állni a patikában, sok tüsszögő emberek között, kabátban, vagy vasárnap a kígyózó sorban az utcán, annál az egy szemnél.... Érden még ráadásul két sorbanállás is van a nagy patikában.
Az az igazság, hogy a patikák nagyon is visszaéltek az eddigi kényelmes helyzetükkel (nyitvatartás, ügyelet,stb.). Én változatlanul helyeslem annak a nem sok vény nélküli szernek a liberóját.
Jövök még, csak keresem, amit ígértem.