Hi!
Én úgy emlékszem nem patch-eltem, mert nekem sem ment fel, és hagytam.
Ha már úgyis regisztráltál az eu-s oldalra, sztem próbáld meg ott megkérdezni, hátha elmondják.
Az újabb, 2004-2007-es patch-ekre szintén ezt javaslom, hazai körökben frissítgetett honlapról nem is nagyon tudok.
Mondjuk egy 2006-ost szívesen kipróbálnék én is.
Magyarítás? Hááát...
Ha találsz társat hajrá, én se angolból nem vagyok akkora penge, de időm nincs.
Szponzorok: csapatszponzorra gondolsz, vagy a kicsikre? Először is kivel vagy?
Csapatszponzor kiscsapattal az húzós. A kicsik náluk is megvannak 2-3 futam alatt, de a reklámemberek olyan 25%-ának akkor legalább azon kell lennie. Ne szórd szét őket sokfelé, mert akor semmivel nem haladnak. (ez minden másra is igaz).
A szárnyakon itt nincs állítás, azt adod meg hogy hány km-t, és melyik pilótád miből hány %-ot csináljon. És kapsz érte kis kockákat amit felhasználhatsz beállításra, fejlesztésre :)
Az F1manager amúgy nagyon nem tetszett nekem. Elmentem tesztelni az elején, mittomán pilótáim mentek 1:50-es köröket. Vért izzadva, mindent utánaállítva amit kértek, lementünk teszem azt 1:42-re. Hát mondom ez már tuti valami pályarekord.
Erre kijön valami kiscsaapt noname tesztpilótája és fut 1:29-et. Na jó mondom ebből ennyi elég...
Meghívások: igen, minden futamra nem árt 3 szponzort meghívni. Ez a pár dolog van, amit mindig futamok között meg kell csinálni, egy dő után majd unod is némelyiket :)